Tara
Hebbegaardens DJ Barbie
Da har vi fått et nytt skudd på stammen, og ett nytt familiemedlem.
Radja fikk jo et kull den 25.februar på 8 sunne, friske, aktive og sosiale valper. Og dermed bestemte vi oss for å ta en tispe selv og ha hjemme på gården. Hun har fått navnet Tara.
Vi slet lenge for å finne ett navn, som både vi begge likte. Renée ville ha et søt og veldig jentete navn fordi hun mener valpen er veldig jentete, mens Rune vil ha et enkelt navn som ikke er for langt og som man ikke blir flau over når man står og roper på hunden.
Vi var innom mange navn, men ingen var liksom bra nok. Valpen heter på stamtavla Hebbegaardens DJ Barbie.
Vi fikk mange forslag fra venner og kjente slik som: Barbie, Hiwi, Tequila, Lexi, Nala og Tiara. Og til slutt kom vi på Tara og det var liksom perfekt.
Hun har jo bare hette "valpen" og lystret på det hele tiden, men nå begynner hun å høre på oss når vi roper Tara.
Tara er en sosial og aktiv hund. Hun elsker å tygge på det hun finner og er et skikkelig matvrak slik som alle andre Golden Retrievere er.
Hun leker og herjer med sin mor Radja dagen lang og er en fryd og ha i hus. Hun er som alle andre babyer, trenger mat, omsorg, trygghet og kjærlighet.
Hun har allerede lært seg til at i senga til Renée er det lovt å ligge i, mens i Rune sin seng er det forbudt område.
Hun er med ut å hjelper til med å rake i hagen, det vil si at hun enten angriper raka eller renner gjennom de bunkene som vi har laget...
Hun er veldig lærevillig. Og har allerede oppdaget gleden ved aguility tunnelen og er så smått begynt å lære seg komandoer som ligg og blid. Vi er også begynt å trene på "rull rundt", men det sitter ikke helt enda, men det kommer seg etterhvert...


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 14:47

Vil kjøpe Golden Retriever valp. Han. Av hebbegaardens` Mistet min Golden i sommer. Ble nesten 13 år. Savner han veldig som den beste turkamerat.

...
08.01 | 21:07

Hei venter dere valpekull nermare fremtid ? Vi er et par som er veldig interessert, mistet vår colden tispe på 11 år 😢vi vil gjerne ha ny valp

...
01.01 | 17:49

Hei. Når planlegger dere neste kull?

...
23.11 | 18:59

Har sendt Mail!
Mvh Maria Langvik.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE